Martin Juhás, čili, Československo : román - Zábranský, David, 1977- (Premedia, 2015)
Komediálním způsobem napsaný román přibližuje na osudech hlavního hrdiny rozporuplné vztahy mezi dvěma středoevropskými národy, Čechy a Slováky, v letech 1918 až 1948.