Lehká kuchyně /
Rozhodl jsem se napsat knihu o rozumném jídle, bez gastronomické hysterie a zdraví nebezpečných experimentů. Lehká kuchyně je o tom, jak vařit zdravě (raději bych řekl rozumně) a se zachováním toho, co mě na gastronomii nejvíce vzrušuje a proč ji mám rád - skvělé chuti a prezentace jídla!...
Hlavní autor: | Pohlreich, Zdeněk, 1957- |
---|---|
Další autoři: | Bartoš, Marek, 1981- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Sevruga,
2016
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Konspekt: | 641 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420810112887 | 112887 | 641/642 | (neuvedeno) | Dostupné | 11x |