Lehká kuchyně /

Rozhodl jsem se napsat knihu o rozumném jídle, bez gastronomické hysterie a zdraví nebezpečných experimentů. Lehká kuchyně je o tom, jak vařit zdravě (raději bych řekl rozumně) a se zachováním toho, co mě na gastronomii nejvíce vzrušuje a proč ji mám rád - skvělé chuti a prezentace jídla!...

Celý popis

Hlavní autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Další autoři: Bartoš, Marek, 1981-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Sevruga, 2016
Vydání: Vydání první
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420810112887 112887 641/642 (neuvedeno) Dostupné 11x