Všechny hvězdy na nebi - Frick, Kit (King Cool, 2020)
Šestnáctiletá Ellory má pocit, že jí patří celý svět. Má úžasné kamarádky a skvělého přítele, který ji zbožňuje. Až do osudného okamžiku, který navždy změní její život. Bex, Jenni, Ellory a Ret jsou čtyři nerozlučné kamarádky z Pinebrookské střední. Všechny se otáčejí kolem elektrizující a svéhlavé Ret. Každá má své vlastní místo v jejich soukromé sluneční soustavě. Pak ale na party přijde nečekané setkání. Ellory potká Matthiase a jejich čtveřice se začne pomalu, ale jistě rozpadat, aby se v závěru musela potýkat s řadou tajemství, zrad i šokujících událostí. Ellory musí sama čelit čtvrtému ročníku - bez přítele i kamarádek. Po dvouměsíčním přerušení školy a létě stráveném daleko od domova se vrací zpátky a musí najít způsob, jak přežít v totálním osamění, vystavená posměškům mnohých spolužáků, až do maturity. Najde Ellory sílu, aby čelila svým vlastním lžím a minulosti, jež ji pronásleduje na každém kroku?