Jak jíme zdravě na jaře /

Kniha jarních receptů na přípravu vyvážených pokrmů ze sezónních druhů ovoce a zeleniny české produkce, které odpovídají základním principům zdravého stravování.

Další autoři: Lundgren, Barbora, 1996-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Verdon Capite s.r.o., [2021]
Témata:
Konspekt: 641
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420810119338 119338 641/642 Naučná literatura Dostupné 5x