Lepší být mrtvý - Child, Lee, 1954- (BB/art s.r.o., 2022)
Bývalý vojenský policista Jack Reacher dál putuje křížem krážem Spojenými státy. V kapse má roličku bankovek, pas, platební kartu a zubní kartáček. Nikam nespěchá. A nikdy neuhýbá před problémy. A jeden velký ho potká na opuštěné silnici v Arizoně v podobě džípu nabouraného do jediného stromu v širokém okolí. Ale všechno je jinak, než se na první pohled zdá...