Doba jedová. 5, Geneticky modifikované potraviny /

Kniha zpochybňuje tvrzení biotechnologického průmyslu, že geneticky modifikované (GM) potraviny jsou bezpečné. Předkládá témčř čtyřicet zdravotních rizik, které tyto potraviny konzumované každý den představují

Hlavní autor: Smith, Jeffrey M., 1958-
Další autoři: Micka, Daniel, 1963-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Triton, 2015
Vydání: 1. vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420810110970 110970 61 (neuvedeno) Dostupné 13x