Doba jedová. 9, Cukr : diabetes, rakovina, demence, obezita /

Je "bílé zlato" ve skutečnosti "bílým jedem"? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá...

Celý popis

Hlavní autor: Taubes, Gary, 1956-
Další autoři: Petr, Václav, 1953-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : Stanislav Juhaňák - Triton, 2018
Vydání: 1. vydání
Témata:
Konspekt: 613
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Je "bílé zlato" ve skutečnosti "bílým jedem"? Stali jsme se oběťmi nedozírné manipulace? Nezáleží na tom, zda se jedná o běžný řepný, třtinový či konzumní cukr, takzvanou sacharózu, či vysokofruktózový kukuřičný sirup. Konzumace této látky ve všech jejích podobách neustále stoupá, je obsažena téměř ve všem. Cílem této knihy je vysvětlit, proč je nutné cukry považovat za důvodně podezřelé.
Popis jednotky: Přeloženo z angličtiny
Fyzický popis: 410 stran ; 20 cm
Bibliografie: Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN: 9788075533425