Česká kuchyně tradiční i dnešní, sváteční i všední /

Hlavní autor: Fialová, Juliana Anna, 1902-1981
Další autoři: Styblíková, Květoslava, Němec, Stanislav, 1915-1986, Davidová, Olga
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : ARTIA, 1987
Vydání: 2. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Oddělení pro dospělé

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420810071448 71448 SKN 12736 (neuvedeno) Dostupné 15x