Skryté nebezpečí zdravých potravin : proč je "zdravá" strava příčinou nemocí a nadváhy /
Autor ve své knize vysvětluje, proč jsou některé potraviny škodlivé a představuje vlastní koncept zdravého stravování. V současnosti se hojně diskutuje na téma toxických účinků bílkovin zvaných lektiny, což jsou bílkoviny nacházející se v mnoha běžně konzumovaných potravinách (např. v luštěninách, n...
Hlavní autor: | Gundry, Steven R. |
---|---|
Další autoři: | Sýkorová, Ivana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Grada,
2019
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Konspekt: | 613 |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!