Grilování /
Kromě předpisů na grilování masa, drůbeže, ryb, zvěřiny a uzenin uvádí autorka i některé speciality a lahůdky světové kuchyně, předpisy na přípravu grilovaných toastů, zeleninových a ovocných pokrmů. Přináší také návody naflambování, jídla v alobalu a seznamuje i s vhodnými druhy koření....
Hlavní autor: | Čížková, Drahomíra |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1980
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Oddělení pro dospělé
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420810062834 | 62834 | SKN 10808 | (neuvedeno) | Dostupné | 9x |