Grilování /

Kromě předpisů na grilování masa, drůbeže, ryb, zvěřiny a uzenin uvádí autorka i některé speciality a lahůdky světové kuchyně, předpisy na přípravu grilovaných toastů, zeleninových a ovocných pokrmů. Přináší také návody naflambování, jídla v alobalu a seznamuje i s vhodnými druhy koření....

Celý popis

Hlavní autor: Čížková, Drahomíra
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Avicenum, 1980
Vydání: 1. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Kromě předpisů na grilování masa, drůbeže, ryb, zvěřiny a uzenin uvádí autorka i některé speciality a lahůdky světové kuchyně, předpisy na přípravu grilovaných toastů, zeleninových a ovocných pokrmů. Přináší také návody naflambování, jídla v alobalu a seznamuje i s vhodnými druhy koření.
Popis jednotky: Vazba: Daniela Havlíčková
50000 výt.
Věcný rejstřík
Fyzický popis: 206, [1] s. : [16] s. barev. fot. příl.