Grilování /
Kromě předpisů na grilování masa, drůbeže, ryb, zvěřiny a uzenin uvádí autorka i některé speciality a lahůdky světové kuchyně, předpisy na přípravu grilovaných toastů, zeleninových a ovocných pokrmů. Přináší také návody naflambování, jídla v alobalu a seznamuje i s vhodnými druhy koření....
Hlavní autor: | Čížková, Drahomíra |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
Avicenum,
1980
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Kromě předpisů na grilování masa, drůbeže, ryb, zvěřiny a uzenin uvádí autorka i některé speciality a lahůdky světové kuchyně, předpisy na přípravu grilovaných toastů, zeleninových a ovocných pokrmů. Přináší také návody naflambování, jídla v alobalu a seznamuje i s vhodnými druhy koření. |
---|---|
Popis jednotky: |
Vazba: Daniela Havlíčková 50000 výt. Věcný rejstřík |
Fyzický popis: |
206, [1] s. : [16] s. barev. fot. příl. |